Vinn TOPO premium kart hver måned

Ta med deg GPS’en på tur og vinn digitale turkart. Vi starter en månedlig konkurranse hvor den brukeren som legger inn flest turer hver måned får et TOPO premium kart over valgfritt område i Norge.

Vi vil premiere våre beste tureksperter og gir hver måned den brukeren som har lagt inn flest turer et valgfritt TOPO premium kart som kan brukes både på din Garmin GPS og til turplanlegging på PC/Mac.

Konkurranseperioden løper fra den 1. hver måned.

Den som i perioden har lagt inn flest antall turer på Lommekjent.no får norges beste topografiske kart (ett område TOPO Premium).  Verdien på premien er fra kr 990,-.

For å delta må du:
Registrere deg på lommekjent.no og sende din brukerID (navn) til oss innen utgangen av hver måned du deltar i konkurransen; konkurranse@lommekjent.no

Legge inn turer med rute, turbeskrivelse og bilder.

En tur må:

  • Ikke være lagt inn fra før det vil si samme eller nesten samme tur blir ikke talt med(unntaket er om den turen som ligger inne fra før ikke har bilder og beskrivelse)
  • Ruten må være minimum 2 km ( tur – retur )
  • Inneholdet minst ett bilde
  • Inneholde tekstbeskrivelse (minimum 75 ord).

Trenger du tips for å komme i gang kan du se på turmalen til Lommekjent.no

Konkurranseregler

Vinneren er den brukeren som har lagt inn flest turer den gjeldende måneden. Vinneren blir trukket første påfølgende uke etter hver måned. Vinneren blir kontaktet per e-post.

Dersom flere brukere har lagt inn like mange turer vil det gjøres en skjønnsmessig vurdering av innholdet og kvaliteten på turbeskrivelsen.

Det vil gjøres en vurdering av turene som legges inn og det er kun folk flest vil forstå med friluftsturer som vil bli godtkjent. For eksempel vil ikke en tur i byen være innenfor men f.eks en tur langs akerselven som stort sett går i park og friluftsområde vil være innenfor.

Når du deltar i konkurransen godtar du Lommekjent.no’s gjeldende brukervilkår. 

One response to “Vinn TOPO premium kart hver måned

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s