Endelig er Lommekjent app for iPhone tilgjengelig!

I tråden vår hvor vi har spurt etter beta-testere av Lommekjent appen til iPhone har vi fått mange mange henvendelser. Og vi vet at mange av dere som leser bloggen her venter på appen fra Lommekjent. Nå er den endelig her!

Vi kan si mye om den, men hva er vel enklere enn å laste den ned selv og prøve den ut?

Du kan laste ned Lommekjent for iPhone på ved å følge denne lenken

I appen finner du alle turforslagene som ligger på Lommekjent.no. Har du allerede opprettet bruker på web vil du finne favoritturene dine igjen på telefonen. Du kan laste ned turene med kart og bruke appen i offline modus uten telefondekning og uten datakostnader!

Og, vi vil absolutt anbefale funksjonen «Naviger til start» som viser deg veien til start enten du skal gå, kjøre eller ta buss. En av våre absolutte favorittfunksjoner for å finne frem til parkeringsplassen der turen starter.

Bidra til å gjøre Lommekjent bedre og legg inn dine turforslag.

Lommekjent skal være et verktøy for folk flest slik at alle kan dele sine turopplevelser.

Nå når du har appen på telefonen er det heller ingen unnskyldning at det finnes få turer rundt der du bor. Ta med deg telefonen på tur og logg turen, ta bilder og skriv noen ord om turen før du deler den på Lommekjent. Slik kan du være med å sørge for at det blir flere turer der du bor! Jo flere vi blir som gjør dette jo bedre blir Lommekjent. Du deler turer andre ikke var klar over og i gjengjeld finner kanskje du turer delt av andre du ikke var klar over rett i nærheten.

Si hva du mener!

Nå har vi skrytt mer enn nok. Aller helst håper vi du vil fortelle oss hvordan du opplever appen. Vi jobber ut i fra at en app aldri kan bli helt ferdig eller perfekt for alles bruk. Vi har også mange ting vi ønsker å gjøre. Men nå er det din tur. Fortell oss hva du synes om appen. Enten her på bloggen, eller du kan sende en e-post til mail@lommekjent.no. Du må gjerne også si hei til oss på facebook og delta i diskusjonen der.

Klikk her for å gå til Lommekjent på facebook. 

Android?

Har du android telefon? Da må du nok vente litt til før vi er klar med Lommekjent for Android. Vi håper du kan smøre deg med tålmodighet og vi ønsker like mye som du å bli ferdige med Android versjonen. Men nå er det slik at det har vært lettere for oss å utvikle til iPhone først og deretter bruke det vi har lært for å lage en Android versjon. For alle dere andre på Symbian, Windows og andre OS må vi beklage, foreløpig har vi kun planer om å utvikle for Android og iPhone.

Ta det også som et tydelig tegn på at kommentarer om hvor fælt det er at det ikke utvikles apper samtidig til alle vil bli offer for vår vanligvis relativt åpne kommentarfelt da det er utenfor diskusjonstemaet i dette innlegget. Vi kommer gjerne tilbake til den problemstillingen om interessen er der.

Du kan laste ned Lommekjent for iPhone på ved å følge denne lenken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s