Lommekjent test-team

Er du glad i å gå på tur? Kjenner du ditt lokalområde bedre enn din egen bukselomme? Eller kanskje du vil bli bedre kjent med turområdet der du bor? Da trenger vi din hjelp og lokalkunnskap. Vi søker deltakere til vårt Lommekjent-test-team.

Lommekjent.no er den største turdatabasen i Norge, med sine 11 000 registrerte turer. Vi ønsker å bli enda større, men da trenger vi din hjelp!

Lommekjent.no er turportalen for hvermannsen der man kan dele opplevelser, bilder, beskrivelse og løypa i turkartet. Har du en tur du har lyst til å dele med andre? Da vil vi komme i kontakt med deg. Fine turer kan motivere og inspirere andre til å kaste seg over dørstokkmila og komme seg på tur. En tur kan være alt fra korte turer til lange turer, blåbærturer, sykkelturer eller mer utfordrende fjellturer.

Mange tenker at for å gå tur, må man reise langt. Vi tenker at for å gå tur, må man ta på seg sko og jakke og gå ut døren. Det viktigste er turgleden. En tur rett utenfor stuedøren kan gi like store opplevelser som en avsidesliggende fjelltopp.

Du trenger med andre ord ikke være Monsen for å delta, men ha en genuin glede av friluft og ønsket om å dele opplevelsen med andre. Test-teamet får i oppgave å være med å teste ut nye funksjoner i tidlige stadier på Lommekjent. Vi ønsker ros og ris på designelementer, brukervennlighet og generelle tester på interaksjon.

Send en e-post til mail@lommekjent.no med emne; Test-team. Skriv noen ord om deg selv og hvorfor vi bør velge akkurat deg. Alle testbrukere får PREMIUM medlemskap i Lommekjent i 12 måneder!

One response to “Lommekjent test-team

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s