Om Lommekjent.no

Geoinsight i samarbeid med TV 2lanserer Lommekjent.no – som skal gjøre deg Lommekjent i hele Norge ! Veldig mange i Norge er glad i å gå på tur, men det er ikke alltid like lett å finne veien fra en inspirerende turbok til fjelltoppen, eller å finne en ny søndagstur i nærheten.

Fremsiden på Lommekjent.no

Geoinsight har nå sammen med TV 2 tatt tak i denne utfordringen og bygger nå opp Norges med omfattende turportal; Lommekjent.no. Her skal alle, fra den hardbarkede fjellvandrer til barnefamilier finne passende turer, enten det er i nærheten av hjemme eller på hytta. Lommekjent vil inneholde alt fra velkjente kilder som Turistforeningen og Skiforeningen, til turbokforfattere og journalister. I tillegg kan brukere av portalen legge inn sine egne turer med bilder og beskrivelse, som kan deles med venner og kjente som også kan benytte turene.

Lommekjent skal dekke alle behov, og skal ta brukeren fra inspirasjon til navigasjon ute i friluft. Man kan planlegge sin egen tur eller finne ferdige turer, som enkelt kan legges til Mobiltelefon eller GPS. Har man vært på tur med GPS eller Mobil, kan man også legge turen tilbake i portalen, bearbeide og dele med andre på Lommekjent og i sosiale medier. Turene kan inneholder spor for navigasjon, interessepunkter/severdigheter, veibeskrivelse (høyre/venstre), samt bilder og beskrivelser. Slik at man får både inspirasjon og gjør det enkelt i praksis å ta turen – alt fra å finne ut hvordan man kommer seg til starten av turen til hvordan man går turen og hva man kan se/oppleve underveis. En annen ting som vil gjøre Lommekjent unik er at man kan planlegge turer med hjelp av “auto navigasjon” som mange kjenner fra bil-GPS. Lommekjent inneholder Norges mest komplette vei/stinett slik at man kan si at man skal fra “Parkeringsplassen” til “Fjelltoppen” og tjenesten beregner automatisk korteste vei på sti/traktorvei/vei m.v For en eksisterende eller kommende brukere av GPS for mobil, klokke, sykkel eller friluft vil Lommekjent gjøre det enkelt å planlegge turer i de beste topografiske friluftskartene, med høydeprofiler og auto-navigasjon. I tillegg vil innsamling av turer for bearbeiding, deling og treningsstatistikk/dagbok bli mye enklere. For brukere som er kjent med Geocaching og turorientering (skattejakt i naturen), vil også Lommekjent være glimrende for å plassere og dele lokasjoner for poster

Lommekjent skal fjerne de faktiske og opplevde barrierene for å komme seg ut å nyte alt hva norsk natur har å tilby.

One response to “Om Lommekjent.no

  1. Tilbaketråkk: Da er vi i gang | På den andre siden·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s