Destinasjoner, kommuner, fylkeskommuner og historielag

GRATIS VERKTØY FOR Å LEGGE INN TURER OG OPPLEVELSER FRA DITT DISTRIKT – TILGJENGELIGGJORT FOR HELE NORGE PÅ WEB OG MOBIL

Lommekjent er en gylden anledning til å markedsføre turer og opplevelser i deres nærområde, helt gratis! Vi kan gi dere muligheter til å markedsføre områdene via både nett og mobil. Dermed blir turer, severdigheter og historiske plasser mer tilgjengelig for turfolket og de får en lang rekke hjelpemidler til å finne en flott tur og bli kjent i deres distrikt. Lommekjentapplikasjonen har topografiske kart med alle turforslagene tilgjengeliggjort. I tillegg får brukerne via appen navigasjon til turen i kartet, kompass navigasjon, tilgang på egneturer og muligheten til å lage tur selv i applikasjonen. Se mer om hva Lommekjent er her.

Vurdert å lage tur og kartverktøy på web eller mobil? – Se hva du får via Lommekjent.no først

Dersom deres distrikt bidrar med mer enn ti turer, sponser vi med et premiumabonnement.

Her får du hjelp til:

  1. Hvorfor bli lommekjent?
  2. Hva får man tilbake?
  3. Hvordan går man frem?
  4. Hvordan du kan få et interaktivt kart, kartbilde eller høydeprofil knyttet til dine nettsider?
  5. Hvordan logoen blir profilert på våre turer?
  6. Hvordan drømmen om egen app blir virkelighet?

Hvorfor bli lommekjent?

Det finnes utrolig mange fine turer, inspirasjon og opplevelser i norsk natur. Men for mange stopper turen opp før den har begynt. Det er ofte vanskelig å finne ut hvor turen begynner, hvor man parkerer og ikke minst hvordan finne frem og tilbake igjen.

Lommekjent.no har gleden av å kunne tilby et turverktøy som gjør det lettere for enhver å komme seg opp av sofaen og guide folket ut på tur. Til kommuner og fylker som ønsker å benytte seg av denne muligheten kan vi tilby fri bruk av våre tjenester, profilering av turer i deres område og opplevelser via webportal og mobil applikasjon.

Hva får man tilbake?

Kommuner, fylkeskommuner og historielag som legger inn turinformasjon via Lommekjent, kan eksponere sine turer med logo/kommunevåpen. Turen inneholder alt fra tursporet, informasjon om og rundt turen og bilder. Turene og opplevelsene kan enten integreres på egne WEB-sider eller i lommekjents web portal og mobil applikasjon. Man får også tilgang til ferdige kart som kan distribueres selvstendig eller i brosjyrer.

Turistdestinasjoner, kommuner og andre som har relevant innhold kan legge inn turer og distribuere disse til publikum veldig enkelt. Ikke bare som informasjon, men som et komplett turverktøy med navigasjon. Publikum kan via web fritt skrive ut kart, eksportere til GPS og dele i sosiale medier. I tillegg får publikum tilgang til turene og opplevelsene i en komplett turapplikasjon for mobil med kart og kompassnavigasjon.

I tillegg jobber vi mot et felles mål om en mer aktiv befolkning og et bredere, enklere og bedre tilbud til de som ønsker å gå tur, men ikke vet hvor,  hva eller hvordan.

Lommekjent.no har løst dette med et komplett turverktøy for alle.

Hvordan går man frem?

Først må du registrere en bruker. Gå videre gjennom knappen «lag tur» og velg alternativet som passer; om du skal lage tur på stier og veier eller skiløyper kommer du videre til kartet. Søk opp startpunkt for turen og trykk deg frem i kartet på sti-nettet. Finnes det ingen sti der turen din går kan du følge rett linje offroad- den tar deg der du selv vil. Husk å legge til POIer med bilder langs veien for å gjøre turen mer interessant for andre. En POI er en opplevelse. Det kan være alt fra en fin badeplass, teltplass, et fiskevann eller kanskje en gammel bosetting? Først ved å trykke på «lagre tur» får du muligheten til å skrive inn navn på turen og legge til beskrivelse og bilder. Her kan du også velge om du vil at turen skal være offentlig eller privat.

lag-tur

Hvordan du kan få et interaktivt kart, kartbilde eller høydeprofil knyttet til dine nettsider?

Ønsker man å benytte kartet på egen nettside trykker du på detaljer/funksjoner. Her kommer det opp flere alternativer. Trykker du på «bygg inn for blogg, forum etc» får du opp en iframe-kode du kan putte direkte inn på bloggen/websiden i en html editor. Her er kartet interaktivt og brukeren kan selv panorere rundt i kartet.

Trykker du på «kartbilde» eller «høydeprofil» vil du få opp en link. Linken går direkte til skjermbildet.

Hvordan logoen blir profilert på våre turer?

Det er fint mulig å få sin respektive logo markert på turene man lager. Logo settes inn av Lommekjent og krever minimumsantall på ti turer. Logoen vises både på app og på web.

Hvordan drømmen om egen app blir virkelighet?

Lommekjent er behjelpelig med å lage en app spesielt for deres destinasjon. For eksempel «VisitBergen» eller «VisitOslo».

Ønsker dere ytterligere informasjon om hvordan legge inn turer og opplevelser via Lommekjent, ta kontakt; epost: mail@lommekjent.no eller telefon: 23 24 90 90

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s